Blue Flower

Wij verhuizen in 2019 naar Lier of Koningshooikt!

Je kind zal nog dit schooljaar 2018-2019 naar een school in Lier of Koningshooikt gaan?

Ga naar de school en schrijf je kind onmiddellijk in. Heb je geen plaats meer op school? Je ontvangt een document Mededeling van een niet-gerealiseerde inschrijving. Hiermee komt je kind op de wachtlijst. Wij adviseren je om je kind in een andere school in te schrijven waar nog wel vrije plaatsen zijn. Zo loop je niet het risico om geen plaats meer te vinden.

Je kind zal pas vanaf september 2019 naar een school in Lier of Koningshooikt gaan?

Meld je kind aan op www.naarschoolinlier.be

Dit kan tussen 1 maart 2019 t.e.m. 29 maart 2019. Tijdens deze aanmelding vul je het huidig domicilieadres van je kind in.

Verhuis je nog voor 31 december 2019? Dan kunnen we bij de toewijzing van de kinderen aan de scholen rekening houden met je toekomstig adres. Bij inschrijving in de school moet je dan wel een bewijs kunnen voorleggen: een kopie van een huurcontract, koopovereenkomst, eigendomsakte of bouwvergunning. Tijdens de aanmeldingsperiode stuur je een mail naar

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

met de naam en geboortedatum van je kind en het toekomstig adres.

Bij een tekort aan plaatsen kijken we welke kinderen het dichts bij de school wonen. Het is dus heel belangrijk dat je de correcte gegevens bezorgt om kans te maken op een plaats in de school van je keuze.

Is er toch geen plaats. Dan ontvang je een document van niet-gerealiseerde inschrijving. Hiermee komt je kind op de wachtlijst. De school zal contact met je opnemen wanneer er een plaats vrij is en het is aan de beurt om jouw kind in te schrijven.

Vanaf 28 mei 2019 kun je je kind onmiddellijk in een andere school inschrijven waar er nog wel vrije plaatsen beschikbaar zijn.